Birra So – Poble Espanyol

Un nou concepte de festival arriba a Barcelona: Birra So. Una combinació de música en directe i cervesa artesana que estarà al Poble Espanyol el 6 i 7 de setembre. Aquest 2013 és la primera edició del BirraSo, un nou festival que es celebra sense cap gran marca cervesera al darrera i oferint les millors cerveses artesanes per a que les gaudeixis amb concerts com Fundación Tony Manero, Betagarri o Doctor Calypso.

Betagarri és una de les bandes participants a BirraSo

Betagarri és una de les bandes participants a BirraSo

Programació Birra So

  • Divendres 6 de setembre

FUNDACIÓN TONY MANERO
Disco, funk, soul, tots els generes eren vàlids a l’hora de fer moure el cul als seus seguidors.

BETAGARRI
Betagarri celebren els seus 20 anys com a grup amb “Zorion Argiak”, probablement el seu millor disc fins la data.

THE SWEET VANDALS
Ara editen “After all”, el seu quart disc, una peça mestre en l’evolució del grup i una de les claus actuals del soul-funk contemporani a nivell mundial.

TOKYO SEX DESTRUCTION
Acalorat i sensual, a “Sagittarius” podem veure com passegen lliurement totes les influències que han fet de Tokyo Sex Destruction un dels grups més importants de l’escena: percussions llatines, desenvolupaments psicodèlics, tornades de soul al·lucinat, rock and roll escola MC5 / Stooges i hippisme mafiós

ZEIDUN
Son un grup seminal (a les seves files hi ha en Joan Colomo, Esperit!, Autodestrucció, Surfing Sirles, Les Aus…) i cada concert és un aconteixement.

  • Dissabte 7 de setembre

DOCTOR CALYPSO
Els Dr. Calypso són un referent reagge, ska i caribeny dels Països Catalans

THE EXITEMENTS
El seu contagiós còctel de Rhythm’n’blues i soul old school s’han construït una reputació immillorable gràcies a un directe espectacular i a la unió d’una cantant amb carisma electrificant de la Koko-Jean Davis i grup impecable recolza i funciona com un rellotge suïs.

LOS FULANOS
“Si Esto Se Acaba Que Siga El Boogaloo” és el seu primer LP amb cançons pròpies, obrint el seu espectre sonor: el Boogaloo de sempre però també Funk, Disco, Ritmes Cubans, un Bolero…

LOS CHICOS
Aquests grans defensors de la festa poden sonar com una barreja entre Black Flag i Shananas, o com l’Otis Redding tocant amb un grup de garatge-punk de Texas

Entrades Birra So

espectaculosBCN

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *