Cala Vento vuelve con «Fruto panorama», ¡ESTE JUEVES EN BE GOOD!

No importa qué quieras primero, lo que quieras te lo daré, todo lo que tengo ahora y lo que tendré.
Aquesta és una de les moltes frases que ens canten Cala Vento; senzilles i reals, directes i intenses com ells.  FRUTO PANORAMA és el nom del segon LP d’aquest duet català, que tal com ells mateixos expliquen «ens parla de les coses que han passat gràcies a la publicació del primer».
Joan Delgado i Aleix Turon, guitarra i bateria, són d’aquí, de l’Empordà i els seus sons ens porten aires frescos. Dins d’un format de banda força peculiar, només dos components, aconsegueixen ser diferents i donar la nota literalment oferint-nos un pop rock alternatiu que pot semlar molt bàsic d’entrada, però que és brutalment ric i enèrgic, a la vegada que  despullat, emotiu i fins i tot poètic.
Vibrants, esplèndids i molt molt joves, arriben de la mà d’Eric Fuentes i sota el segell discogràfic BCore i ens demostren que la sorpresa que ens vam endur amb el seu primer treball no va ser casual ni va tenir res a veure amb aquella sort del principiant. Cala Vento s’han convertit en un duet estable i molt potent dins del panorama musical espanyol i ens porten un excelentíssim disc format d’onze cançons que ens remou i ens emociona; altíssima qualitat musical per la nit d’aquest dijous, al Be Good. 
A la Sala Be Good
Dijous 6 d’abril a les 21 h
Preu entrada: 6 €

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *