Crítica: Cambuyón

Crítica de Janna Ayesa

Nota: 9.5 sobre 10

De la mà de ballarins i músics professionals de primera línia, catalans i argentins, l’espectacle Cambuyon dóna vida a set personatges que s’embarquen en un viatge per la música, el ritme, la percussió i les danses urbanes com el hip-hop o el claqué. L’espectacle aquest cap de setmana s’ha presentat en 4 úniques funcions al teatre Barts. Un espectacle impressionant que sorprèn des del primer moment i que està ple de detalls i petites sorpreses que no t’esperes. Els efectes visuals, les projeccions i la il·luminació són claus per a l’engranatge de Cambuyón.

Cambuyón, un espectacle de Barcelona ple de ritme, danses i fusió cultural

Cambuyón és una festa de la música, de l’art, de la dansa i de l’expressió corporal per la unió dels diferents mestissatges. És difícil de creure com amb el mínim material a escena es creen fantàstiques atmosferes i situacions musicals i expressives.  És increïble el talent que tenen els actors-ballarins d’aquest muntatge, la coordinació i la compenetració que hi ha entre ells. Pel que fa a la història, segueix un fil conductor a través del ball i la música creant petits moments entre els diferents personatges.

Un espectacle únic i molt recomanable d’anar a veure i que ha obtingut nominacions de premis com The Bessies a la Ciutat de Nova York i molt bones crítiques a Broadway. Hi participen integrants dels grups i companyies BRODAS BROS, CAMUT BAND, MAYUMANÁ O TEREKITETAP.


Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *