Crítica: Cambuyón

Nuestra opinión

Crítica de Janna Ayesa

Nota: 9.5 sobre 10

De la mà de ballarins i músics professionals de primera línia, catalans i argentins, l’espectacle Cambuyon dóna vida a set personatges que s’embarquen en un viatge per la música, el ritme, la percussió i les danses urbanes com el hip-hop o el claqué. L’espectacle aquest cap de setmana s’ha presentat en 4 úniques funcions al teatre Barts. Un espectacle impressionant que sorprèn des del primer moment i que està ple de detalls i petites sorpreses que no t’esperes. Els efectes visuals, les projeccions i la il·luminació són claus per a l’engranatge de Cambuyón.

Cambuyón, un espectacle de Barcelona ple de ritme, danses i fusió cultural

Cambuyón és una festa de la música, de l’art, de la dansa i de l’expressió corporal per la unió dels diferents mestissatges. És difícil de creure com amb el mínim material a escena es creen fantàstiques atmosferes i situacions musicals i expressives.  És increïble el talent que tenen els actors-ballarins d’aquest muntatge, la coordinació i la compenetració que hi ha entre ells. Pel que fa a la història, segueix un fil conductor a través del ball i la música creant petits moments entre els diferents personatges.

Un espectacle únic i molt recomanable d’anar a veure i que ha obtingut nominacions de premis com The Bessies a la Ciutat de Nova York i molt bones crítiques a Broadway. Hi participen integrants dels grups i companyies BRODAS BROS, CAMUT BAND, MAYUMANÁ O TEREKITETAP.


Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *