Crítica: MAMÀÀÀ! – Poliesportiu Anglesola

Crítica: MAMÀÀÀ! - Poliesportiu Anglesola

El teatre amateur troba el seu lloc fora de les rutes oficials de teatre. En aquest cas, el grup Teiatròlics va trobar aixopluc al Poliesportiu d’Anglesola, un espai polivalent que té un bon escenari on s’hi podrien fer moltes obres de teatre i una gran platea perquè els espectadors la puguin omplir.

Mamààà de Teaiatròlics, espectacle guanyador del 21è concurs de Teatre Amateur a Tàrrega

El grup Teiatròlics hi representava Mamààà!!!, l’espectacle amb el que van guanyar el 21è Concurs de Teatre Amateur de Tàrrega. Un text àgil, un muntatge amb un ritme picat i ràpid que empalmava riures i més riures, i dos actors que ho van fer força bé.

La història és la història de moltes cases: una mare que fa més de 25 anys que s’està morint i dos germans que no veuen el moment de què això passi… per cobrar l’herència. Un drama massa habitual que el text de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez converteix en una comèdia molt negra i molt agra. Els autors fan que allà hi rebi tothom.

Jordi Angelats i Miquel Torrent interpreten amb molta solvència als dos germans, en Xisco i l’Andreu. Dos germans que són la nit i el dia, que comparteixen mare, però no pare. Tots dos ens faran viure una nit plena d’alts i baixos que acabarà de manera sorprenent… per a nosaltres i per a ells.

Una escenografia molt ben feta, un bon disseny de llums i de so… i l’espectacle queda ben rodó.

Aquest muntatge de Mamààà!!!, del grup Teiatròlics, és teatre amateur. Però que això no us faci distreure: és un muntatge molt bo i podria estar en un escenari professional. Es nota que al darrere hi ha mesos d’assaig, mesos de feina i molta, molta dedicació.

Mamààà!!! del Grup Teiatròlics és un muntatge molt bo. Si va a casa vostra, no deixeu passar l’oportunitat de veure’l. Us agradarà. El teatre amateur com aquest, fet amb tant d’amor i dedicació, es mereix un bon lloc en els escenaris.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *