Dones com jo – Teatre Romea

Nuestra opinión

T de Teatre arriba al Teatre Romea amb una nova comèdia negre que arrancarà el riure de tot el públic: Dones com jo. Les ganes d’apartar-te del món, de fer-te invisible, de desparèixer encara que sigui per només uns dies i les amigues, les grans amigues que t’ajuden a tornar-te a dibuixar i a somriure. D’això tracta aquesta comèdia de T de Teatre. D’això tracta, algunes vegades, la vida.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H-rauWrNg3A&w=560&h=315]

Barcelona. Quatre dones que s’acosten als cinquanta. Una d’elles ho ha abandonat tot, s’amaga en un dels molts pisos buits que hi ha a la ciutat. Vol estar sola, allunyar-se de tot, però les seves amigues no la deixen en pau, vulgui o no vulgui, li fan costat. Què li ha passat? Per què ho ha deixat tot? Tornarà a la seva vida d’abans? La resposta a aquestes preguntes apareix per atzar, en una capsa.

Entrades Dones com jo – Romea

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *