Dones com jo – Teatre Romea

T de Teatre arriba al Teatre Romea amb una nova comèdia negre que arrancarà el riure de tot el públic: Dones com jo. Les ganes d’apartar-te del món, de fer-te invisible, de desparèixer encara que sigui per només uns dies i les amigues, les grans amigues que t’ajuden a tornar-te a dibuixar i a somriure. D’això tracta aquesta comèdia de T de Teatre. D’això tracta, algunes vegades, la vida.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H-rauWrNg3A&w=560&h=315]

Barcelona. Quatre dones que s’acosten als cinquanta. Una d’elles ho ha abandonat tot, s’amaga en un dels molts pisos buits que hi ha a la ciutat. Vol estar sola, allunyar-se de tot, però les seves amigues no la deixen en pau, vulgui o no vulgui, li fan costat. Què li ha passat? Per què ho ha deixat tot? Tornarà a la seva vida d’abans? La resposta a aquestes preguntes apareix per atzar, en una capsa.

Entrades Dones com jo – Romea

espectaculosBCN

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *