Concert d’Enric Montefusco el 9 de març dins el Festival Mil·lenni

Concert d'Enric Montefusco el 9 de març dins el Festival Mil·lenni

Agenda concerts Barcelona

No et perdis el concert d’Enric Montefusco el 9 de març a la Sala Paral·lel 62! L’artista actuarà dins del marc del Banco Mediolanum 24è Festival Mil·lenni a la Sala Paral·lel 62, a Barcelona.

Enric Montefusco presentarà “Viaje al centro de un idiota”

Després dels seus dos primers discos en solitari, “Meridiana” (2016) i “Diagonal” (2019), el que va ser líder de la banda Standstill es consagra amb un disc doble íntim, transgressor i minimalista.

“Viaje al centro de un idiota” (2022) neix com a extensió del muntatge teatral homònim, i mostra l’evolució musical i personal de l’artista, que explora en aquest treball disciplines i estils variats, indagant en la pròpia identitat, la raó i els dubtes existencials.

Dijous 9 de març a les 21 h tenim una cita amb la música de Montefusco

A “Viaje al centro de un idiota” trobem títols tan “montefusqueros” com “Épica Neurótica”, “Soy tormenta” o “La Escalera oscura”.

Un disc insòlit i apassionant i una experiència més, com tots els directes d’Enric Montefusco, no hi faltarem.


Concert d'Enric Montefusco el 9 de març dins el Festival Mil·lenni

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *