Entradas: «Pensaments secrets» – Sala Muntaner

pensaments_secrets muntaner

El popular actor Lluís Soler debuta com a director de teatre a l’obra «Pensaments secrets» que s’estrena el 17 de setembre a la Sala Muntaner. Es tracta d’una comèdia que contraposa la ciència i l’humanisme interpretada per Àlex Casanoves i Mercè Pons en una adaptació de l’obra de l’anglès David Lodge.

Helen Reed és una novel·lista d’èxit. Ralph Messenger és un científic especialitzat en ciència cognitiva. Ella, educada en la tradició catòlica, vol creure que hi ha una ànima que aspira a la transcendència. Ell, en canvi, té una mentalitat científica, i estudia i analitza el comportament únicament a partir del funcionament del cervell.

Escull el dia que hi vols anar:

entradas pensaments secrets

Des del 17 de setembre podràs veure el debut de Lluís Soler com director a «Pensaments secrets«, Sala MuntanerCompra les teves entrades per «Pensaments secrets» desde 15€ 

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *