Entrades: Trilogia Mozart

Noticia de Janna Ayesa

Aquesta setmana s’estrena a la Seca Espai Brossa, l’espectacle musicalTrilogia Mozart” de la companyia Dei Furbi. Companyia que va guanyar el premi Max 2014 a millor espectacle musical amb el seu anterior espectacle “La Flauta Màgica”.

Trilogia Mozart és un espectacle creat a partir de la trilogia de les tres òperes més famoses de Mozart: Don Giovanni, Las Bodas de Fígaro i Cosí Fan Tutte.

trilogia mozart barcelona2

L’espectacle musical de Barcelona és una síntesi d’aquestes tres conegudes òperes a partir de la simbologia visual i la búsqueda lírica i poètica que fa la companyia combinada amb l’humor, el teatre, i per suposat la música de Mozart. L’espectacle es mou entre la tragèdia i la comèdia però sempre a partir d’una mirada lúdica i “bufa”.

Trilogia Mozart va ser creada durant la revolució francesa com a mode de crítica de la deshumanització que es vivia en aquell moment i de l’abús que feia l’aristocràcia dels seus privilegis. Sempre es pretenia parlar de la fragilitat de la condició humana.

Entrades a Trilogia Mozart des de 14.50€

trilogia mozart barcelona

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *