Entrades: Trilogia Mozart

Nuestra opinión

Noticia de Janna Ayesa

Aquesta setmana s’estrena a la Seca Espai Brossa, l’espectacle musicalTrilogia Mozart” de la companyia Dei Furbi. Companyia que va guanyar el premi Max 2014 a millor espectacle musical amb el seu anterior espectacle “La Flauta Màgica”.

Trilogia Mozart és un espectacle creat a partir de la trilogia de les tres òperes més famoses de Mozart: Don Giovanni, Las Bodas de Fígaro i Cosí Fan Tutte.

trilogia mozart barcelona2

L’espectacle musical de Barcelona és una síntesi d’aquestes tres conegudes òperes a partir de la simbologia visual i la búsqueda lírica i poètica que fa la companyia combinada amb l’humor, el teatre, i per suposat la música de Mozart. L’espectacle es mou entre la tragèdia i la comèdia però sempre a partir d’una mirada lúdica i “bufa”.

Trilogia Mozart va ser creada durant la revolució francesa com a mode de crítica de la deshumanització que es vivia en aquell moment i de l’abús que feia l’aristocràcia dels seus privilegis. Sempre es pretenia parlar de la fragilitat de la condició humana.

Entrades a Trilogia Mozart des de 14.50€

trilogia mozart barcelona

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *