Crítica: Giaco – Espectacle familiar perfecte per a tota la família

Crítica: Giaco - Espectacle familiar perfecte per a tota la família

9 sobre 10

Giacomo Di Vona, és en Giaco. Sense un mot, només acompanyat d’una música que va canviant a cada escena, ens explica la seva història: un home està sol i farà tot el que sigui per deixar d’estar-ho. Gràcies a un penjador, reconvertit en conseller, en Giaco aconseguirà el seu objectiu.

Amb tècniques de clown i mim, la història s’explica molt bé. No cal ni una paraula, ni un so. Giacomo Di Vona és un artista molt expressiu que sap fer arribar al seu públic tota la tristesa dels moments dramàtics, i tota l’alegria dels moments feliços.

Giaco, un espectacle familiar que agradarà als adults

L’espectacle vessa tendresa per tots costats i arrenca més d’un riure… i alguna llagrimeta… i, sobre tot, un merescut aplaudiment al final.

Hi ha un sistema que no falla per saber si un espectacle funciona o no, quan hi porteu la canalla.

Si, mentre dura la funció, les criatures estan assegudes, quietes, bocabadades i hipnotitzades pel que passa a l’escenari… és que l’espectacle és boníssim. La canalla no enganya. Si no li agrada, no pararà de moure’s, de rondinar, de parlar…

Doncs a la Sala Fènix no es va sentir ni respirar. Les criatures estaven enlluernades amb en Giaco, li seguien els moviments de les mans, les seves anades i vingudes de l’escenari, van plorar i van riure amb ell. I, quan va acabar, van aplaudir moltíssim.

Així que, ja ho sabeu, si voleu passar una estona en companyia d’un bon pallasso, aneu a veure en Giaco, a la Sala Fènix. I no cal anar-hi amb els fills, o buscar nebots a veïns… aneu-hi i redescobriu el nen que porteu a dins.


Crítica: Giaco - Espectacle familiar perfecte per a tota la família

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *