El Terrat porta a Barcelona La gran ofensa a BARTS

El Terrat porta a Barcelona «La gran ofensa», un muntatge d’Oriol Pérez i Serapi Soler que ve a la nostra ciutat després de fer temporada i temporada a Madrid. Perquè a Madrid van estar a dos teatres, amb molt èxit de públic.

La gran ofensa arriba a BARTS després de triomfar a Madrid

El muntatge està protagonitzat per Dani Amor, Artur Busquets, Betsy Túrmez i Cristian Valencia. I l’argument és arriscat: dos humoristes fan una broma en un programa de televisió, enmig dins d’un dels seus espectacles… i un noi els denúncia perquè se sent ofès. Els dos humoristes contractaran una advocada per sortir-se’n… si és que cal sortir-se’n.

On són els límits de l’humor? Es pot fer humor de qualsevol cosa? Podem riure de tot? I si no podem, on són els límits? I, sobretot, qui els posa? Hi ha humor groller i humor fi?

Vivim una època dura on encadenem crisis econòmiques rere crisis econòmiques i crisis polítiques rere crisis polítiques. Tot amanit amb una pandèmia… ens en podem riure?

Qui decideix sobre què es pot fer humor i sobre què no? Hi ha humor permès i no permès? Com es decideix el que és groller i el que no?

La Gran Ofensa, a la Sala Barts, fa una comèdia sobre els límits de l’humor que ens farà riure i també ens farà pensar molt. I ens farà adonar de què, potser, nosaltres també podem ser molt primmirats amb el tema de l’humor… o no… o possibles censors… o no?


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *