Crítica La Janna i els tres ossos – Al SAT aquest mes de desembre

Crítica La Janna i els tres ossos - Al SAT aquest mes de desembre

Valoració: 8.5 sobre 10

Pels més petits de la casa, el SAT ofereix des de ja fa uns dies i els propers 6, 8, 14 i 15 de desembre, La Janna i els tres ossos. Els encarregats de representar aquesta nova versió de La rínxols d’or, són la Companyia Centre de Titelles de Lleida que, en 45 minuts, ens expliquen amb unes titelles de fusta molt originals, aquest conte clàssic, amb algunes modificacions.

La Janna i els tres ossos, una obra de titelles ideal pels més petits de casa

Els dos titellaires juguen en una escenografia afable, dolça i molt treballada, amb les titelles de la Janna (que no es vol dir rínxols d’or), els seus pares i els tres ossos i amb altres elements de fusta, llums i ombres, creant un ambient molt màgic per tots, però sobretot pels nens.

De La Janna i els tres ossos ens ha agradat especialment que intercalin breus cançons en el transcurs de l’obra, que fan que els petits repeteixin i tots acabem cantant plegats; això proporciona dinamisme a l’espectacle i el fa més amè, ja que és habitual sentir plors, crits i sorolls varis -tinguem en compte que l’edat del públic comença a l’any!

Una obra per a nens de 2 anys cap endavant

Tenim, en relació a això, l’ única puntualització a fer, ja que hi hem anat amb acompanyants ben petits, i és que posaríem l’edat mínima en 2 anys i no pas en 1. Són només tres quarts d’hora però no hi ha gaire interacció amb els nens, ells no poden pujar a l’escenari ni tocar, ni veure de molt a prop, han de restar asseguts i això en la majoria d’infants d’un any, o inclús d’uns mesos més, és molt complicat.

 La Janna i els tres ossos que es representa al SAT, és un molt bon pla per aquests dies festius que s’apropen. A més a més, és una bona ocasió per a passejar per la Rambla de Sant Andreu abans o després d’anar al teatre.


Crítica La Janna i els tres ossos - Al SAT aquest mes de desembre

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *