La Reial ens mou! per recuperar l’activitat a la Plaça Reial

La Reial ens mou! per recuperar l’activitat a la Plaça Reial

Després d’un any difícil que va deixar erms i tristos els carrers i places de Barcelona, l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial s’ha proposat una revitalització de l’activitat a la Plaça Reial amb la iniciativa La Reial ens mou!

Aquest projecte cultural neix amb l’aspiració d’atreure el ciutadà local i de l’Àrea Metropolitana, oferint activitats gratuïtes per a tots els públics des del juliol fins a l’octubre en aquesta plaça històrica.

La Reial ens mou presenta una programació que ens mou

La Reial ens mou! posa èmfasi en activitats d’oci per a totes les edats. Entre aquestes destaca la música en viu, amb concerts que abasten tot tipus de gèneres musicals, des del jazz i la rumba, fins a la salsa, el flamenc o el pop folk. Crisbru, Old Fashioned Boys, Ganzà, i Marta Sierra Quartet són alguns dels molts noms que ompliran la plaça de música i bon humor.

No obstant això, les activitats de La Reial ens mou! no es limiten a concerts i música, i també destaquen propostes com jornades esportives els dissabtes al matí amb classes de ioga, pilates, zumba, crossfit i GAP. Els petits de la família també podran gaudir de la plaça sobretot els diumenges al matí, quan s’hi organitzen activitats infantils com els espectacles de màgia de Fèlix Brunet, contacontes de Rubén Martínez i la companyia Tip Tap, animacions musicals de la mà de la companyia Farsants i espectacles de titelles de la companyia Sebastià Vergés.

L’Associació tampoc oblida a personatges vinculats a la història de la Plaça Reial, per la qual cosa cal destacar l’homenatge al pintor i artista José Pérez Ocaña, amb un espectacle musical que es durà a terme el 18 de setembre amb motiu del 38è aniversari de la seva mort.

La iniciativa rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i s’emmarca també en el programa Àgora Musical, que agrupa, a més de La Reial ens Mou!, una llarga llista d’actuacions i activitats amb la implicació d’entitats de la zona.

Les entrades són gratuïtes i es poden aconseguir a la web.

Erola Puigsech

Llicenciada en Llengües i literatures Modernes (francès i alemany), he viscut i estudiat per tot Europa des d’Oxford fins a Múnic, Montpeller o Berlín, però Barcelona segueix robant-me el cor cada vegada. M’apassiona tot el que sigui la cultura i les arts, tant literatura com música, teatre o arts plàstiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *