LIFE VICTORIA: David Alegret i Rubén Fernández Aguirre

Hi ha dies que escriure una crònica d’un concert és molt fàcil… i hi ha dies que no és així. Amb el concert del David Alegret i Rubén Fernández Aguirre, dins del Life Festival, ho he tingut difícil. Podria escriure un text ple de metàfores i de paraules boniques que intentessin fer-vos arribar el concert. I no me’n sortiria.

No me’n sortiria perquè el concert de David Alegret i Rubén Fernández Aguirre va ser meravellós. Així. Pla i fàcil. Meravellós en tots els aspectes.

Un homenatge a Josep Carner que es va haver de suspendre l’any passat, que era el 50è aniversari de la seva mort a l’exili.

Un homenatge que s’ha pogut fer enguany. Dir-vos que és dels millors concerts què he gaudit mai, és quedar-me curta. No va ser només la música o els textos. La interpretació de David Alegret va ser magnífica, sempre molt ben acompanyat per Rubén Fernández Aguirre que li donava el contrapunt.

Què més es pot dir? Que va ser un gran concert i que s’hauria de repetir. Que seria una llàstima que un concert tan magnífic no pogués arribar a més gent. Que David Alegrer i Rubén Fernández Aguirre han de portar Josep Carner i els seus poemes arreu.

Un concert així és imprescindible. El Life Victoria, com sempre, l’ha encertat.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *