LIFE VICTORIA: Fleur Barron i Julius Drake

El Festival Life Victoria ha ofert un concert que ha estat ple de contrastos. Un ying / yang de la música.

La mezzosoprano Mercè Bruguera, Life New Artist, ha obert la sessió. Vestida de blanc, amb el cabell recollit, i una veu melodiosa i plena de matisos, ha ofert un viatge amb lieds de Franz Schubert que ens han delectat. Amb una veu que anava de l’alegria al drama, Mercè Bruguera fa arribar el sentiment de cada cançó.

Un viatge amb lieds de Franz Schubert al Festival Life Victoria

L’acompanyament al piano de Teodora Oprisor ha estat perfecte, amb una gran complicitat amb Mercè Bruguera.

Després, vestida de blanc, la cabellera deixada anar, i amb un doll de veu que no sabem d’on surt, Fleur Barron ha interpretat El Viatge d’Hivern, de Franz Schubert.

Al piano, Julius Drake, que li donava un aire de murrieria a la música. Una murrieria que donava vida pròpia a l’acompanyament musical però que en cap moment va deixar de banda la veu de Fleur Barron.

Fleur Barron, per la seva banda, va cantar El Viatge d’Hivern donant a cada lied un to, un sentiment, un aire diferent. La veu passava del xiuxiueig més tendre al to més fort i dramàtic, i Fleur Barron ho fa com si fos la cosa més fàcil del món.

Dues formes d’interpretar a Schubert que es complementen. Dues formes d’emprendre el viatge, d’explicar-lo, de viure’l… de cantar-lo, que són diferents però ens emocionen igual.

El concert de Fleur Barron, amb Mercè Bruguera (Life New Artist) ens ha obert les ganes de viatjar amb el Festival Life Victoria.


Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *